کاکتوس افوربیا لاکتی

کد: ۱۰۴

کاکتوس افوربیا لاکتی :نام علمی این کاکتوس Euphorbia lactea forma cristata variegata و از خانواده Euphorbiaceae می باشد.

دانستنی های علمی درباره کاکتوس افوربیا لاکتی:
نام علمی این کاکتوس Euphorbia lactea forma cristata variegata و از خانواده Euphorbiaceae می باشد. نام کاکتوس افوربیا از نام پزشک دربار کینک جوبای دوم یکی از پادشاهان الجزایر امروزی در ۵۰ سال قبل از میلاد به نام Ephorbus برگرفته شده است .کینک جوبا اولین کسی بود که گونه ای از افوربیا را کشف کرد و از آنجاییکه euphorbus از شیره ی آن در ساخت معجون هایش استفاده می کرد آنرا افوربیا نامید. lactea به معنی شیری اشاره به شیرابه ی سفید رنگ درون این گیاه دارد.
نام های دیگر آن Elkhorn , افوربیا بادبزنی و افوربیا رنگین کمان می باشد. زیستگاه اصلی این گونه هند می باشد. شکل ظاهری این گونه که شکل دفرمه ی افوربیا لاکتی می باشد به صورت بادبزنی دارای چین های زیاد است که در رنگ های مختلفی مانند صورتی ،بنفش ،زرد ،سبز و سفید موجود است .به رنگ سفید آن روح سفید، white ghost می گویند.
خاک مناسب کاکتوس افوربیا لاکتی، خاکی که متخلخل بوده که زه کشی خوبی داشته باشد. افوربیا لاکتی به نور زیاد علاقه دارد. در نیم سایه نیز می توان نگه داری کرد. این کاکتوس در تابستان های داغ باید از تابش آفتاب دور نگه داشته شود. بسیار حساس است و تحمل سرما و یخبندان را ندارد.افوربیا لاکتی بیشترین آسیب را از زیاده روی در آبیاری می بیند پس در تابستان تا زمانی که خاکش خشک نشده آبیاری نکنید. در زمستان هم آبیاری بسیار محدود شود
تکثیر کاکتوس افوربیا لاکتی از طریق قلمه زدن می باشد. نوع رنگی این ساکولنت به سختی ریشه دار می شود و معمولا پیوند زده می شود. کاکتوس افوربیا لاکتی فقط بر روی پایه ی افوربیا قابل پیوند زدن است.
احتیاط: تمامی انواع افوربیا دارای شیره ی سمی بوده و باعث حساسیت پوستی و حتی کوری می شوند.

Related Images:

کاکتوس افوربیا لاکتی سیب آس

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پیمایش به بالا